Ovako Kejt Mos izgleda u bikiniju! (FOTO)
Kejt Mos

Savršeno nesavršena

Ovako Kejt Mos izgleda u bikiniju! (FOTO)

Jedno do najpoznatijih imena svjetske mode ovih dana ljetuje u Formenteri, u Španiji. Glamurozna na pisti Kejt Mos je pokazala da i ona ima mane, baš kao i svaka žena.

Na pragu pete decenije Kejt može da se pohvali vitkim nogama. Sitne mane mogu da posluže kao odličan primjer djevojkama da se medijske i realne slike razlikuju, ali i da je sasvim u redu imati neki nedostatak i prihvatiti sebe, baš takvu, savršeno nesavršenu.

Kejt je održala i mali lekciju iz mode, uz sjajan odabir sandala i nakita pokazala nam je kako da dobro izgledamo i na plaži. Nepogrješiv je bio i izbor naočara.

Manekenka u Španiji boravi sa suprugom Džejmijem Hinsom i rokerom Neoelom Galagenom. Poznati muzičar na plaži je uživao uz času omiljenog pića i uz cigarete. 

Na crvenom tepihu Kejt ovako izgleda. Glamurozna izdanja prate iste takve zarade, njena godišnja zarada procjenjuje se na 20 miliona dolara. Kejt posjeduje dvije firme, u decembarskom broju "Voga" pojaviće se na naslovnoj strani sa polusestrom Loti (16).

Manekenka iza sebe ima 35 naslovnica "Voga", a decembarsko izdanje ovog časopisa donijeće prvu naslovnicu sa sestrama, piše ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.