Ovo su najveći blamovi poznatih (FOTO)
Lejdi Gaga u pocijepanim čarapama

Pogledajte

Ovo su najveći blamovi poznatih (FOTO)

Neobičan izbor garderobe, pehovi sa odjećom, padovi i "neuspjeli" egzibicionizam poznatih ličnosti ovo ljeto su učinili zabavnijim.

Glumac ni ne sluti šta se dešava "iza njegovih leđa"

Ben Aflek je nakratko zamijenio automehaničara, popravljajujući svoj automobil njegove panatlone su bile pomalo "neposlušne".

Majli Sajrus je sa svojim ispadima toliko otišla daleko, da na njenim fotografijama više nema faktora iznenađenja. Kada on nestane, ostane samo blam.

Pošto želi da od svojih nastupa napravio spektakle, Lejdi Gaga treba da obrati pažnju na liniju i garderobu koju bira za plesne performanse.

Ako želite da promovišete svoje obline, ima i drugih načina, sem demonstriranja neobičnog stila u plivanju. Sereni Vilijams bolje ide tenis.

Kejt Bekinsejl sebi je dozvolila da se na jednoj holivudskoj zabavi pojavi u pocijepanoj haljini.

Miki Rurk u fluorescentnim zelenim panatlonama naveo je mnoge da se pitaju: "Zašto?". 

Dženifer Nikol Li svaku priliku koristi da se pokaže u što provokativnijem izdanju, u poziranju na ljuljašci se malo zanijela pa je završila na travi, piše ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.