Bivša prostitutka pobijedila u Velikom Bratu
Helen Vud

Osvojila nagradu 167.000 dolara

Bivša prostitutka pobijedila u Velikom Bratu

Završena je još jedna sezona britanske verzije rijalitija "Veliki brat" , a glavnu nagradu od 167.000 dolara odnijela je bivša prostitutka Helen Vud, prenosi Blic portal.

- Ne mogu da vjerujem.Ovo je  više od svih mojih očekivanja. Kad god sam pričala sa ljudima, stalno su imali neke primjedbe na mene, povremeno je to otišlo predaleko - rekla je Helen nakon što je proglašena pobjednicom.

Helen je imala imunitet od početka takmičenja, koje je počelo prije tri mjeseca, a sada je izašla bogatija za 167.000 dolara.  Pobjednica je od samog starta privukla veliku pažnju gledalaca svojim kontroverznim ponašanjem kao i ljubavnim avanturama koje je imala u rijalitiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.