Kim Kardashian zahtijeva javno izvinjenje od Beyonce
Kim Kardašijan

Ljuta zbog izostanka sa vjenčanja

Kim Kardashian zahtijeva javno izvinjenje od Beyonce

Kim Kardashian navodno je još uvijek ljutita na Beyonce i njenog supruga Jay Z-a zato što se nisu pojavili na njenom vjenčanju.

Tokom nedavnog intervjua, ona je sugerisala da ju je njihova odsutnost jako povrijedila.

“Najgora stvar koja se dogodila bila je kada je neko otkazao u posljednjem trenutku”,rekla je reality zvijezda, i time mnoge navela na pomisao da je pritom mislila na gospodina i gospođu Carter.

Kimini prijatelji otkrili su za “In Touch” da je ona to namjerno izjavila.

“Kim je dosadilo praviti se fina. Beyonce ju je ponizila. Nikada joj neće oprostiti, osim ako ne dobije javno izvinjenje”, rekao je izvor.

Ipak, male su šanse da se to dogodi, tvrde izvori bliski pjevačici.

“Beyonce ne može podnijeti Kim. Ona misli da se Kim proslavila samo zahvaljujući snimku seksa, dok je Beyonce radila od svoje pete godine kako bi postala ovo što je danas. Da se fotografisala na njenom vjenčanju, Kim bi dobila pozitivan, a ona negativan publicitet.”

Sve do nedavno, supruga Kanyea Westa izbjegavala je govoriti o Beyonceinoj odsutnosti s vjenčanja, ali sada se njeno mišljenje o njoj promijenilo.

“Kim misli da se Beyonce pretvara, i da je njena prava ličnost potpuno drugačija od one za koju javnost zna. Odsutnost s vjenčanja bio je kao šamar za nju”, dodaje njezin prijatelj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.