Zbog ove djevojke je
Marjana Stanojkovska

Marjana Stanojkovska

Zbog ove djevojke je "odlijepila" cijela Makedonija (FOTO+VIDEO)

Jedna od najljepših i najatraktivnijih žena Makedonije jeste i Marjana Stanojkovska. Ova ljepotica dolazi nam i Skoplja, ima 29 godina, a za sebe kaže da je pozitivna kao osoba, komunikativna, ambiciozna i romantična.

2001. godine izabrana je za prvu pratilju na izboru za “Mis Makedonije”. Tri godine kasnije, na internacionalnom takmičenju za Mis turizma u Maleziji, osvojila je nagradu za najbolje tijelo ove manifestacije.

Foto: Privatna arhiva

2005. godine, Marjana je pobijedila na takmičenju “Miss Bikini Of The Universe”. Ubrzo dobija i angažman na televiziji, a počela je da radi kao voditeljka i to u emisiji “Loto”. Svojevremeno, Marjana je rekla da obožava muziku i da je motiviše. Ona takođe voli da pleše.

- Volim da igram, osjećam se sjajno na sceni – rekla je ova prelijepa djevojka.

Foto: Facebook/marjana.stanojkovska

Foto: Facebook/marjana.stanojkovska

Kao što naveli, važi za jednu od najatraktivnijih Makedonki, a Amerikanci su je uvrstili u svom izboru za jednu od najlepših žena iz ove balkanske države.

Inače, Marjana je nedavno odmarala na grčkom ostvru Santorini, a provokativne fotografije sa njenog ljetovanja možete pogledati na portalu Telegraf.mk.

Pogledajte kako Marjana pozira kao manekenka:

 
Marjana kao loto-djevojka:
 
(telegraf.rs)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.