I u 41. godini izgleda savršeno! (FOTO)
Hajdi Klum

Hajdi Klum

I u 41. godini izgleda savršeno! (FOTO)

Majka četvoro djece, zanosna plavuša za kojom se svi okreću i žena koja je 1. juna napunila 41. godinu, može i sada da se pohvali svojim izgledom.

Fatalna Hajdi Klum rođena je u Njemačkoj, a tokom svoje uspješne karijere fotomodela, oprobala se i u drugim sferama - kao voditeljka, televizijski producent, modna dizajnerka, glumica, a jedno vrijeme se bavila i pjevanjem.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj ljepoti i ženstvenoj figuri, krasila je naslovne strane skoro svih vodećih modnih magazina.

Nekadašni Viktorijin anđeo, osim uspješne karijere, može da se pohvali veoma uzbudljivim privatnim životom. Iako se po njenom izgledu to ne bi moglo reći, ova lijepa Njemica se porađala četiri puta, te je sada ponosna majka tri dječaka (Henrija, Džonana i Lua), i jedne djevojčice (Leni).

U aprilu 2012. razvela se od britanskog muzičara Sila, sa kojim je bila u braku sedam godina i rodila tri sina. Prije njega, uživala je u romansi sa biznismenom Flaviom Briatoreom, a plod njihove ljubavi je ćerka Leni.

Podsjetimo, nakon razvoda od Sila, Klum je u vezi sa tjelohraniteljem Martinom Kristensenom.

Lijepa Njemica je zakoračila u petu deceniju svog života, a svom izgledu i figuri posvećuje puno pažnje. Redovni treninzi su ključ njene vitke linije.

Iako je često, kako je i sama rekla, skoro nemoguće izbalansirati sve segmente života, a naročito pored četvoro djece, ipak treba naći snage, volje i vremena za sebe i svoje tijelo.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.