Andreja Pejić: Tata, molim te, oprosti mi!
Andrej Pejić

Njenom ocu je promjena pola teško pala

Andreja Pejić: Tata, molim te, oprosti mi!

Mladi model smatra da je njenom ocu promjena pola jako teško pala, i da još uvijek ne može da se pomiri sa činjenicom da mu je sin promijenio pol i postao ćerka.

Prošlo je više od mjesec dana kako je model Andrej Pejić promijenio pol i postao Andreja. Poslije zahvata javno je zamolila oca Vladu da joj oprosti sve grijehe.

Andrejin tata živi u Tuzli i još uvijek nije komentarisao činjenicu da mu je sin promijenio pol i postao žena.
Andreja (22) je australijski model porijeklom iz Tuzle. Poslije operacije najveću podršku dobila je od majke Jadranke koja je izjavila kako je srećna je što ima ćerku. Od oca Vlade još uvijek nema komentara na cijelu situaciju.

Andreja, nekada Andrej, u žižu svjetske javnosti dospjela je kao androgeni model na revijama najpoznatijih svjetskih kreatora, naročito Žan Pol Gotjea, kome je postala muza, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.