Poslušajte najveće hitove kraljice popa (VIDEO)
Madona

Madona danas slavi 54. rođendan

Poslušajte najveće hitove kraljice popa (VIDEO)

Na današnji dan, prije 54 godine, rodila se čuvena američka pjevačica Madona. Muzička zvijezda, koja je poznatija pod nadimkom “kraljica popa”, započela je svoju karijeru davne 1979. godine.

Tokom svih ovih godina izbacila je 12 albuma, na kojima su se našli neki njeni nezaboravni hitovi, koji se slušaju i dan danas. Dobitnica je mnogih svjetskih priznanja, poput “Gremija” i “Zlatnog globusa”.

Povodom Madoninog rođendana, poslušajte neke od njenih najveće hitove:

Madona – “Like A Virgin”

Madona – “Material Girl”

Madona – “La Isla Bonita”

Madona – “Papa Don’t Preach”

Madona – “Vogue”

Madona – “Like A Prayer”

Madona – “Express Yourself”

Madona – “Music”

Madona – “Frozen”

Madona – “Ray Of Light”

Madona – “Hung Up”

Madona – “Give It 2 Me”

Madona – “Live To Tell”

Madona – “Open Your Heart”

Koji je Vaš omiljeni Madonin hit?

(Telegraf.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.