Holivudsku glumicu ubila majka?
Britani Marfi

Otac glumice optužio bivšu suprugu za smrt ćerke

Holivudsku glumicu ubila majka?

Nakon različitih kontradiktornih informacija oko smrti holivudske zvijezde Britani Marfi, pojavila se još jedna u nizu. Anđelo Bertoloti, otac preminule glumice, optužio je svoju bivšu suprugu Šeron Marfi za smrt svoje ćerke.

On je u jednom svom intervjuu prokomentarisao istragu o smrti njegove ćerke i supruga Britani Marfi Sajmona Mondžeka i istakao da bi Šeron trebalo da bude ispitana.

- Neka objasni zašto je postala glavna nasljednica u testamentu, koji je potpuno isključio Sajmona. Neka Šeron objasni zašto je testament promijenjen nakon što su joj Britani i Sajmon rekli da se sele u Njujork, gdje su željeli da imaju bebu. Neka Šeron pojasni zašto je ona planirala da se sama izdržava, prvi put nakon nekoliko decenija, i to nakon što se Britani odseli. Neka kaže zašto je na aukciji prodala Britanin pasoš, donji veš, odjeću… Ima mnogo neodgovorernih pitanja. Od troje osoba koje su živjeli u toj kući, samo jedna je profitirala finansijski – rekao je Bertoloti.

Da podsjetimo, Britani Marfi preminula je u decembru 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.