Šeril Kol ima 'samo'  2000 pari cipela
Šeril Kol

Luda zavisnost

Šeril Kol ima 'samo' 2000 pari cipela

Pop pjevačica otkrila svoju ludu zavisnost: ona, kao i većina pripadnica ljepšeg pola , obožava da kupuje cipele!

Šril Kol priznala je da je opsjednuta obućom i da ima preko 2000 pari cipela!

- Kada bih morala da brojim, mislim da bih izbrojala oko 2000 pari cipela! Mislim da imam nekoliko soba sa njima - ispričala je ona u nedavnom intervjuu i otkrila da nikada ne nosi ravnu obuću.
-Za mene je cipela poseban dio autfita. Mogu da budem samo u farmerkama i majici, ali štikle moram da imam, jer je tada moja kombinacija kul. Čak i u teretani vježbam na štiklama - ispričala je ona, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.