Ceca: Laž je da mi prijete bombama u Sarajevu!
Ceca

Demantuje

Ceca: Laž je da mi prijete bombama u Sarajevu!

Pjevačica Ceca Ražnatović će 30. avgusta održati koncert u Istočnom Sarajevu.

Iako se u proširila vijest da srpskoj divi prijete bombama, te da je njoj i njenoj djeci ugrožena bezbjednost, Ceca odlučno demantuje takve priče.

- Znate kako, sve su to obične izmišljotine. Niko nije prijetio bombama. To što sam pročitala da je mojoj djeci ugrožena bezbjednost, to tek nije tačno. Nikada se nisam bavila politikom, već isključivo muzikom i pevanjem. Ko želi da dođe na moj koncert, doći će. Što se tiče priča o navodno velikom broju obezbjeđenja na koncertu, samo ću reći da će to biti koncert kao i svi drugi sa ništa manje, ili više obezbjeđenja –kaže za Telegraf Ceca koja dodaje sljedeće:

- Da se plašim za svoju, ili za bezbjednost svoje djece, nikada ne bih organizovala koncert – zaključuje pjevačica.
Podsjećanja radi, Istočno Sarajevo je već počelo da se priprema za koncert i to svakodnevno puštajući Cecine najveće hitove, piše Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.