Aki ostavio Modelsicu
Aki

Kriju razlog raskida

Aki ostavio Modelsicu

Pjevač i bivši farmer Andrija Aki Marković okončao je vezu sa članicom grupe „Models“ Ružicom Veljković nakon četiri mjeseca zabavljanja. Iako se nisu razdvajali i sve je djelovalo kao početak duge romanse, pjevač je odlučio da prekine, jer su se u posljednje vrijeme sve češće svađali.

- On ni najboljim drugovima nije rekao šta je dovelo do zahlađena i šta je pravi razlog raskida. Čini se kao da nešto krije, ali ne želi nijednu ružnu stvar da kaže o njoj. On je taj koji je raskinuo i prelomio, kaže da su oboje postali svjesni da njihov odnos više nije isti i da su emocije zahladnjele, ali je bilo samo pitanje dana ko će pokrenuti tu temu.

Dešavalo se da se čitavog dana uopšte ne čuju ili da razmijene nekoliko kratkih poruka posljednjih nekoliko dana i da je njihov sadržaj više bio oficijalan. Malo mi ta priča „ne pije vodu“, jer je nemoguće da se tako lako ugasi ljubav o kojoj su donedavno brujali na sva zvona - ističe izvor blizak pjevaču.
Ekipa redakcije Alo je pozvala pjevača kako bi potvrdili informacije, ali on nije bio raspoložen da detaljiše na tu temu.
- Tačno je da Ružica i ja više nismo zajedno i da smo raskinuli, ali o detaljima ću pričati kada za to dođe vrijeme i kada budem bio spreman. Razumite - rekao je pjevač.
Ni Ružičine drugarice nisu ništa upućenije u to šta je pravi razlog njihovog raskida.
- Rekla je da više nisu zajedno, ali osim toga da su emocije između njih izblijedele, ništa više nije željela da kaže. Sve nam je to malo bilo čudno jer su do prije 15 dana jedno drugom spremali iznenađenja i kovali njihovu ljubav u zvijezde. U svakom slučaju, više se ne čuju i ne viđaju, ali vjerujem da će, kada sve malo prođe, ispričati šta se zapravo dogodilo. Navikli su jedno na drugo, pa joj je neobično što više nisu u kontaktu, ali dobro podnosi raskid za sada - kaže drugarica atraktivne Modelsice.
Podsjećanja radi, Aki i Ružica su svoju vezu objelodanili u aprilu ove godine nakon čega su jedno drugo pratili na nastupima i nisu se razdvajali.

(alo)
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.