Ovo je ljubavno pismo koje je Brus Li poslao svojoj vjerenici prije 50 godina
Emotivna strana Brus Lija

Romantično

Ovo je ljubavno pismo koje je Brus Li poslao svojoj vjerenici prije 50 godina

Legenda kung-fua pokazao je svoje emocije u poruci koju je prije više od 50 godina poslao svojoj budućoj supruzi Lindi Emeri.

Brus Li postao je legenda zahvaljujući prije svega svojim kung-fu umjećem. Međutim, njega niko ne bi povezao za pisanjem ljubavnih pisama. Ovu stranu čuvenog borca otkrila je Brus Lijeva ćerka Šenon, koja je na Fejsbuk stranici postavila sledeći sadržaj.

“Ovo je pismo koji je moj otac napisao mojoj majci na poleđini njegove fotografije kada su se zabavljali. Njih dvoje trebali su da se vjenčaju u avgustu sledeće godine. Juče bi im bila 50 godišnjica braka, prenosi Telegraf.

''Linda, biti zadovoljan malim stvarima znači; tražiti eleganciju više nego luksuz, i preciziranje više nego modu, biti dostojan, ne cijenjen, i biti bogat, a ne materijalno bogat, učiti marljivo, misliti tiho, govoriti nježno, djelovati iskreno, podnijeti sve veselo, raditi sve hrabro, očekuj prilike, nikada ne žuri. Drugim riječima, pustiti duhovno, spontano i nesvjesno, rasti kroz zajedničko – Brus, 20. oktobar 1963. godine.”, stoji u poruci koju je Brus Li poslao svojoj, tada budućoj supruzi, Lindi Emeri.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.