Kako Nole vrišti dok ga polivaju ledenom vodom (VIDEO)
Novak Đoković

Pogledajte

Kako Nole vrišti dok ga polivaju ledenom vodom (VIDEO)

Globalni hit polivanja kofom ledene vode (#IcBucketChallenge) stigao je i do jednog od najpopularnijih sportista današnjice Novaka Đokovića.

Novak se zahvalio skijašu Bode Mileru koji ga je nominovao, ali je iskoristio priliku da izazove Končitu Vurst, Mister Bina i Majkla Džordana. 

- U pauzi priprema za ‪US open odgovorio sam na izazov nekih sjajnih ljudi. Baš mi je drago da sam dio nekih sjajnih ljudi. Baš mi je drago da sam dio #ALSIceBucketChallenge pokreta! I sad izazivam Končitu, Mr. Bina i Džordana - rekao je Novak.

Teniser je uz svoje polivanje i dodao i muzičku pratnju, pošto ga je pratila pjesma “Ice Ice Baby”.

Pogledajte video:

(Novosti)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.