Jeleni Gerbec razlupali auto!
Jelena Gerbec

Zatekla haos

Jeleni Gerbec razlupali auto!

Pjevačica Jelena Gerbec našla se na meti nepoznatih napadača. Mlada zvijezda „Granda“ zatekla je užasan prizor ispred svoje zgrade prije dva dana, kada je na parkingu ugledala izlupan automobil.

Jelena je odmah pozvala policiju, poslije čega je napravljen zapisnik o materijalnoj šteti, koja se procjenjuje na 2.000 eura.

- Baš sam se šokirala kad sam ujutru ustala i zatekla razlupan auto. Vjerovatno su pomislili da će naći neke vrijednosti na zadnjem sjedištu, a zapravo su mi napravili veliku materijalnu štetu. Prijavila sam policiji, a moj otac je odmah odvezao kola na popravku, pa su stavili nova stakla - rekla je Jelena.

Pjevačica se poslije ovog incidenta zaputila na kraći godišnji odmor kako bi odmorila od brojnih nastupa i neprijatnosti koja joj se dogodila u Beogradu, prenosi Alo portal,

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.