Milena zbog Dašića pobjegla iz Crne Gore
Milena Ćeranić

Razočarana

Milena zbog Dašića pobjegla iz Crne Gore

Milena Ćeranić se razočarana vratila iz Crne Gore u Beograd, pošto je njen, sada već bivši dečko Vladimir Dašić, odlučio da ostane uz svoju porodicu i prekine vezu s njom. Pjevačicu je posebno pogodilo to što je Dašić potpisao za Budućnost iz Podgorice, čime joj je jasno dao do znanja da želi da ostane sa Marijom, piše Alo.

dasic

- Milena je poludjela kada je vidjela da je Dašić molio Mariju za oproštaj, a kap koja je prelila čašu bila je Vladimirovo potpisivanje za Budućnost iz Podgorice. Ona se nadala da će od ponuda koje je imao izabrati neku dalju zemlju, gdje bi mogli da uživaju u miru i nastave da se viđaju. Ovim potezom, ali i višenedjeljnim nejavljanjem na telefon, Vladimir je Mileni dao do znanja kako stoje stvari među njima - govori izvor „Alo!“ i dodaje:

- Dašića je posebno pogodila činjenica da je Milena znala da ih uhode paparaci, a da nije htjela to da spriječi, već mu je napravila pakao u životu i u porodici. Zbog toga joj se od tada ne javlja na telefon, a njoj nije ostalo ništa drugo nego da se spakuje i da se vrati u Beograd - završava priču izvor.
Kako Alo saznaje, Ćeranićeva je zbog stresa u vezi s aferom sa Dašićem otkazala tezgu u Beogradu i zatvorila se u stan, odakle već danima ne izlazi. Uzaludno je tješe drugarice, ali ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dašić izabrao da ostane sa porodicom i da je kraj njega uzaludno izgubila tri godine čekajući da se razvede. Kako bi provjerili informacije redakcija portala Alo je pozvala Milenu, ali se ona nije javljala na telefon.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.