Đorđe David dobio ćerku Stašu!
Đorđe David

Čestitamo

Đorđe David dobio ćerku Stašu!

Pjevač Đorđe David (50) juče je postao otac. Njegova djevojka Ana Mirčetić na svijet je donijela djevojčicu dugu 52 centimetra i tešku tri kilograma kojoj su ponosni roditelji odmah dali ime Staša.

- Presrećan sam i ove emocije ne mogu da opišem. Mama i beba su dobro i jedva čekam da ih povedem kući. Za razliku od mnogih mušaraca oduvijek sam priželjkivao ćerku - rekao je u kratkoj izjavi za „Alo!“ Đorđe David.

Njegova djevojka sa kojom je svio gnijezdo porodila se u bolnici u Višegradskoj, dok je pjevač sve vrijeme s nestrpljenjem čekao radosne vijesti. Za malu Stašu sve je spremno u domu ovog muzičara, jer su joj mama i tata unaprijed spremili sobu. Đorđe je u više navrata, još tokom Anine trudnoće, izjavljivao da prije nego što je nju upoznao nije razmišljao o potomstvu, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.