I Čeda Jovanović se polio hladnom vodom (VIDEO)
Čeda Jovanović

Prihvatio izazov

I Čeda Jovanović se polio hladnom vodom (VIDEO)

Predsjednik srbijanskog LDP-a Čedomir Jovanović prihvatio je izazov i učestvovao u planetarno popularnoj akciji Ice Bucket Challenge.

Kako je sam rekao, prihvatio je izazov pjevača Nikole Rokvić i polio se hladnom vodom. Rekli bi, na zadovoljstvo brojnih žena, budući da Jovanović slovi za izrazito atraktivnog muškarca. 

Naravno, i on je pozvao neke poznate ličnosti da se pridruže ovoj akciji.

"Izazivam Jelenu Karleušu, Ivanu Španović i Nemanju Vidića", kazao je predsjednik LDP-a. 

Jovanović je, koliko je poznato, prvi političar u regiji koji je prihvatio ovaj izazov. Od političara na svjetskom nivou možemo izdvojiti, primjera radi, bivšeg predsjednika SAD-a Džordža Buša, koji se također okupao hladnom vodom. 

Bilo bi interesantno vidjeti hoće li neko pozvati političare u BiH da prihvate Ice Bucket Challenge, a naročito bi bilo interesantno posmatrati ko bi se odazvao, a ko ne, ovoj planetarno popularnoj akciji. 

Ko bi od naših političara mogao prihvatiti ovaj izazov i koga bi pozvao da učini to isto, pustite sami mašti na volju. 

Ovom izazovu pokrenutom u okviru kampanje prikupljanja novca za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS) pridružile su se brojne svjetske zvijezde.

(klix.ba)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.