Da li su ovo muž i žena ili blizanci? (FOTO) (VIDEO)
Alina Dejvis i Alison Bruks

Šta vi mislite?

Da li su ovo muž i žena ili blizanci? (FOTO) (VIDEO)

Ako pogodite ko je ovdje muško, a ko žensko onda imate “oko sokolovo”! Par iz Rusije Dmitrij Kožuktov (23), koji se u javnosti predstavlja kao Alina Dejvis, vjenčao se sa svojom djevojkom Alison Bruks (19).

Ova vijest sama po sebi ne bi bila ništa specijalno, da u pitanju nisu osobe koje liče kao da su blizanci. Naime, Dmitrij, opisuje sebe kao androgenu osobu, i kaže da se ne osjeća dobro kao muškarac. Mnogo bolje se osjeća kao žena. 

Alina, odnosno Dmitrij, kaže da je veliki izazov za njega i Alison bio da se vjenčaju u Moskvi zbog poznatog stava koji Rusi imaju prema različitostima. Oni su se pred opštinom pojavili oboje obučeni u vjenčanice.

Foto: Facebook/Allison Allure

Foto: Facebook/Allison Allure

Iako su ih popreko gledali, oni su se na kraju ipak  vjenčali pošto ne postoji zakon koji zabranjuje da mladenci budu isto obučeni.

Ovaj par je nakon toga rekao da vjeruju da su poslali snažnu poruku nekonvencionalnim parovima u Rusiji.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.