Bred ne voli Anđelinu!
Andželina Džoli i Bred Pit

Vidovnjak o slavnom holivudskom paru

Bred ne voli Anđelinu!

Problemi u raju! Iako su se vjerili još 2012. godine, Bred Pit (50) i Anđelina Džoli (39) još nisu rekli sudbonosno da, a slavni vidovnjak Ron Bard, tvrdi da se to uopšte neće ni dogoditi.

“Bred Pit ne voli Anđelinu Džoli. On je sa njom samo zbog djece”, tvrdi Ron Bard, poznati vidovnjak koji je ujedno i Bredov prijatelj.

“Bred se uz Anđelinu osjeća sputano. Osim toga on ne želi da našteti svojoj slici u javnosti. Bred je i dalje zaljubljen u svoju prvu suprugu Dženifer Aniston”, dodao je vidovnjak. Zanimljivo je da je vidovnjak još 2005. prorekao Bredu da će upoznati nekoga ko će mu u potpunosti promijeniti život.

ron

Upravo te godine Bred je upoznao Anđu na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”, kada su se smuvali. “Bred radi ono što misli da je pravilno. On se obavezao prema šestoro djece i toga će se držati. Anđelina je veoma pametna žena, jer je uspjela da osvoji Breda i da ga zadrži”, dodao je Bard.

Da u vezi sa slavnim parom nešto ne funkcioniše svjedoči i podatak da su se oni vjerili još 2012. i da se do danas nisu vjenčali. Ranije su mediji u nekoliko navrata spekulisali da se par vjenčao u tajnosti, ali to nikada nije potvrđeno. Bred i Anđa imaju šestoro djece, od kojih su troje usvojili, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.