Evo kako je Pamela Anderson odgovorila na ledeni izazov (FOTO)
Pamela Anderson

Javno odbila da učestvuje

Evo kako je Pamela Anderson odgovorila na ledeni izazov (FOTO)

Pamela Anderson javno je odbila da učestvuje u izazovu ledene kofe. Razlog je taj što organizacija za testiranje lijekova isprobava medikamente nad životinjama.

- Volim dobar izazov i uvijek je dobro da se podigne svijest o nečemu na kreativan i zabavan način. Ne želim nikome da oduzmem ovo pravo, ali me je ovo natjeralo da razmislim.Istražujući malo dublje, otkrila sam da nismo usklađeni u našim porukama. Tako da odlučila da izazovem ALS da prestane da testira lijekove nad životinja – napisala je Pamela između ostalog na svojoj Fejsbuk stranici i postavila sliku na kome piše “Zaustavite testiranje životinja.

pamela

Foto: Facebook/pamelaanderson

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.