Sve bolje govorim srpski!
Monika Beluči

Monika Beluči

Sve bolje govorim srpski!

Prelijepa glumica Monika Beluči zvijezda je filma Na mliječnom putu i trenutno se nalazi u Trebinju gdje snima scene za film

Prelijepa glumica Monika Beluči zvijezda je filma Na mliječnom putu i trenutno se nalazi u Trebinju gdje snima scene za film, za koji Kusturica smatra krunom svoje karijere.

- Sve bolje govorim srpski. Ali govorim ga samo u filmu, ne i u svakodnevnom životu - rekla je glumica i dodala kako je ekipa koja radi film sjajna.

Sa druge strane, filmska ekipa kažu za Moniku da osvaja svojom prisupačnošću i ljubaznošću, piše časopis Stori. 

Inače, Beluči je odsjela u istom hotelu u Trebinju u kojem je boravila i prije godinu dana kada se saznalo da se razvodi od Vensana Kasela.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.