Rijana otkrila ko je od muškaraca najviše uzbuđuje
Rijana

Definitivno zna kako da privuče pažnju

Rijana otkrila ko je od muškaraca najviše uzbuđuje

Muški časopisi FHM i Maxim, magazin Esquire's proglasili su je najseksipilnijom ženom na svijetu. No, njen pojam seksipilnosti je mnogo drugačiji od onog kojeg nameće modna industrija.

U intervjuu za magazin Elle, Rijana je govorila o osobama koje nju privlače i koje smatra izuzetno seksipilnim. Mnogi će se začuditi jer to nijesu ustaljena imena poznatih muškaraca i žena.

"Penelope Kruz je ta. Kad bih mogla da se probudim i izgledam kao ona, to bi bilo odlično. Mia Valaks (uloga koju je tumačila Uma Turman) je gangsterka. Ona je epska žena i voljela bih da izgledam kao ona", rekla je Riri.

A kada su u pitanju muškarci, pjevačica s Barbadosa je otkrila kako je privlači Vins Vaug.

"To je najseksipilniji muškarac na svijetu. Nevjerovatan je. Fantastičan", kazala je tamnoputa Rijana.

Istakla je da živi prema riječima Leonarda Di Kaprija "Izbjegavajte očigledno. To ća vas motivisati da napravite nešto, to je uzbuđenje i od toga ćete se naježiti". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.