Reper Šug Najt povrijeđen u pucnjavi u klubu
Šug Najt

Holivud

Reper Šug Najt povrijeđen u pucnjavi u klubu

Poznati američki producent rep muzike Marion "Šug" Najt povrijeđen je jutros po lokalnom vremenu u pucnjavi u noćnom klubu u Zapadnom Holivudu, ali se očekuje da će preživjeti, objavili su danas američki mediji.

U pucnjavi u klubu 10AK su povrijeđeni Najt (49), u kojeg su ispaljena dva metka, kao i još dvoje ljudi, muškarac i žena, izjavio je policajac okruga Los Anđeles Si Tejtar, a prenijela agencija AP.
Policija navodi da je klub bio pun u vrijeme pucnjave, u kojem se u to vrijeme održavala žurka koju je organizovao Kris Braun, a među gostima su bili DŽastin Biber, član grupe "Blek Ajd Piz" Epl Di Ep i maneken Tajson Bekford, prenio je Tanjug.
Šug Najt, osnivač producentske kuće "Det rou rekords", već jednom je povrijeđen iz vatrenog oružja, i to 2005. godne na žurci pred održavanje dodjela MTV nagrada.
Najt se 1996. nalazio u kolima sa reperom Tupak Šakurom kad je on ubijen u pucnjavi u Las Vegasu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.