Ovakvu je do sada niste vidjeli
Nikol Kidman

Novo izdanje

Ovakvu je do sada niste vidjeli

Nju smo navikli da viđamo u glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, a sada se na ulicama Njujorka pojavila u dukserici zavrnutih rukava i u šorcu. Nikol Kidman (47) se dobro oznojila dok je džogirala sa kolegom Džejsonom Bejtmanom (45).

Oskarovka je uskočila u sivi kratki šorc i istrčala na ulice Njujorka.

U sivom duksu i teget majici, ona nimalo nije ličila na onu Nikol koju smo navikli da viđamo na crvenim tepisima.

Minimalno našminkana, sa samo nekoliko narukvica na ruci, Nikol je izgledala kao bilo koja druga Njujorčanka koja je izašla na nekoliko krugova džogiranja.

nikolkidmandzoging2

Čak je i nekoliko sklekova uradila iz šale.

nikolkidmandzoging3

Kolega koji je trčao sa njom dobro se zabavio u njenom društvu, što se vidjelo po njegovom ozarenom licu dok je radila sklekove.

Njih dvoje su zapravo bili na setu za film „The Family Fang“, koji se snima po romanu Kevina Vilsona. U ovom filmu Džejson i Nikol igraju brata i sestru koji se vraćaju u svoj porodični dom da traže svoje izgubljene roditelje.

nikolkidmandzoging4

Snimanje filma je počelo prošlog mjeseca u Njujorku, a još uvijek nije objavljeno kada će se film pojaviti u bioskopima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.