Širila noge na jahti pred tri muškarca
Madona

Kraljica popa

Širila noge na jahti pred tri muškarca

Madona ovog mjeseca uživa na Ibici, gde dane provodi na jahtama i plažama. Ipak, ona vodi računa o svom tijelu i na odmoru, pa vježbanje ne smije da se zapostavi. Tako je kraljica popa odlučila da vježba sa prijateljima na jahti, a paparaco fotografi su napravili neke veoma zanimljive slike tom prilikom.

Iako je nedavno napunila 56 godina, ona ne dozvoljava da joj vrijeme uništi liniju i gipkost. Zato Madona ni na odmoru ne odmara, već redovno vježba.

Umesto da leškari u kupaćem kostimu i sunča se na jahti, ona je odlučila da iskoristi pomoć prijatelja, i da odradi vježbe za ragibavanje.

madona

Iako ima fenomenalno tijelo, ona ga na ovom ljetovanju nije mnogo pokazivala. Zapravo, izgleda da Madona jako vodi računa o suncu, pa se i na plaži pojavila potpuno obučena.

S obzirom na to da uskoro izlazi njen dugo očekivani album, izgleda da kraljica popa ne planira da se prepusti penzionerskom životu. Zapravo, što je starija, ona je aktivnija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.