Rijana izbjegava alkohol zbog ljepote
Rijana

Loše navike

Rijana izbjegava alkohol zbog ljepote

Popularna pjevačica rodom sa Barbadosa, Rijana je osim po svojim pop hitovima, poznata i po mnogobrojnim skandalima koji su gotovo uvijek praćeni konzumiranjem alkohola. Međutim, Rijana je odlučila da prekine sa tom navikom jer je kako kaže počela da izgleda starije nego što jeste.

Kako strani mediji navode Rijana je odlučila da više ne pije jer je primijetila da alkohol veoma šteti njenoj koži, i da je čini dosta starijom.

Naime, i pored toga što atraktivna pjevačica sarađuje sa mnogim kozmetičkim kućama, primijetila je da ima dana kada ne voli ono što vidi u ogledalu, niti kako se tih dana osjeća.

“Ima dana kada sam preumorna i tada se trudim da potpuno izbjegavam alkohol”, rekla je Rijana koja je dodala da je već puno puta imala neprijatno iskustvo uvjerivši se kako poslije lude žurke ujutru izgleda dosta starije.

“Jedno jutro prije snimanja Šanelovog editorijala sam pila vino i bila umorna od ljeta. Kada sam se pogledala u ogledalo, prepala sam se zapitavši se: ‘Bože, ko je ova osoba koja izgleda ovako staro’”, povjerila se Rijana.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.