Majlin beskućnik je kriminalac
Majli Sajrus i beskućnik Džesi

Prijeti mu zatvor

Majlin beskućnik je kriminalac

Pjevačica Majli Sajrus osvojila je pažnju medija na dodjeli MTV nagrada u Kaliforniji, nakon što je nagradu za najbolji video spot u njeno ime preuzeo beskućnik po imenu Džesi, koji je tom prilikom održao i više nego dirljiv govor o problemima beskućnika u SAD.

Međutim, prema pisanju tamošnjih medija, Džesi je, u cijeloj toj potresno-emotivnoj priči, zaboravio da spomene jednu malu sitnicu, a to je da mu prijeti zatvor.

Ne zbog prosjačenja, već zbog posjedovanja droge. Zbog otog krivičnog djela prijeti mu šest mjeseci iza rešetaka.

Sudija je izdao nalog za njegovo hapšenje još 2011. godine, pošto je nekoliko puta prekršio uslovnu kaznu.

On je nekoliko puta imao problema sa zakonom, a prvi je put je uhapšen 2010. godine, zbog pokušaja provale u stan. Takođe je urinirao na policajce, konzumirao marihuanu, prekršio policijski čas te nije odradio svoj društveno-korisni rad.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.