Seksi Tarzan  glumac Aleksander Skarsgard
Aleksander Skarsgard

Uloga u novom filmu

Seksi Tarzan glumac Aleksander Skarsgard

Glumac Aleksander Skarsgard, koji je široj publici poznat po ulozi vampira u seriji "Prava krv", igraće Tarzana u novom filmu Dejvida Jejtsa.

U nedavnom intervjuu za magazin Vulture, glumac je otkrio da radnja filma počinje u Londonu krajem 19-og vijeka, gdje Tarzan već 8 godina živi sa Džejn a potom se vraća u Kongo.

Kako prenosi Blic, lik Tarzana stvorio je Edgar Rajs Barouz 1912. godine. Dok su se ranije adaptacije Tarzana fokusirale na originalnu priču, ova će se baviti starijim i mudrijim Tarzanom koji se vraća u džunglu.

U filmu će igrati i Margo Robi i Kristof Valc, a premijera je zakazana za 2016. godinu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.