Opra Vinfri svoju poslugu jednom mjesečno vodi u šoping
Opra Vinfri

Veoma darežljiva

Opra Vinfri svoju poslugu jednom mjesečno vodi u šoping

Svakog mjeseca Opra svojih šest radnica limuzinom vozi u kupovinu i plati im sve što one žele.

Opra Vinfri (60) je poznata po darežljivosti. Često je skupim poklonima pred kamerama darivala prijatelje, zaposlene i gledaoce, ali njena darežljivost ne prestaje kada se kamere ugase.

Najpoznatija televizijska voditeljka dobro brine o svojim zaposlenima, a svojih šest radnica jednom mjesečno obavezno časti šopingom. 

Posljednji put Vinfri je djevojke povela u šoping u Santa Barbaru, a dovezle su se limuzinom, ispričao je Karlos Galdamez, koji je sve to vidio za Radar Online.

Rekao je da je voditeljka žene dovela u luksuznu trgovinu i rekla im da imaju dva minuta da uzmu što god žele. 

Karlos je jednu od djevojaka pitao šta se događa, a ona mu je odgovorila da su one domaćice u Oprinoj vili i da ih ona svaki mjesec, u limuzini, vozi u šoping. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.