Vjenčali se Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit

Konačno

Vjenčali se Anđelina Džoli i Bred Pit

Holivudski par vjenčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu, prenosi AP.

Dvoje glumaca su se upoznali prije desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospodja Smit" u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju "By the Sea" koji će režirati Džoli. 

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit vjenčati, ali nije rekla kada. 

"Još smo vjereni ali to (vjenčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvijezda za list “Parisien”. Ova njena izjava podstakla je glasine o skorom vjenčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinam kruže i podstiču opsadu paparaca. 

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino. 

"Osjećamo se malo Francuzima. Djeca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog poslednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.