Pekinezer Lorin Bekol naslijedio 10 hiljada dolara
Lorin Bekol

Bogati pekinezer

Pekinezer Lorin Bekol naslijedio 10 hiljada dolara

Pekinezer nedavno preminule ikone Holivuda Lorin Bekol dobila je 10.000 dolara nasledstva, prenose američki tabloidi.

Pored novca, keruša Sofi ima pravo da živi u luksuznoj vili glumice sve do svog uginuća, prenosi američki Telegraf citirajući navode testamenta Lorin Bekol.

Dio nasledstva je pripao i kućnoj pomoćnici glumice, koja je 14 godina radila u njenoj kući. Njoj pripada 15.000 dolara.

Djeca Lorin Bekol, njih troje iz brakova s Hemfrijem Bogartom i Džejsonom Robardsom, podijelili su 26,6 miliona dolara.

Lorin Bekol je umrla 12. avgusta u 90. godini u svojoj kući u Njujorku od moždanog udara.

Na filmu je debitovala sa 20 godina, uz Hemfrija Bogarta u filmu "Imati i nemati" iz 1944. godine. Tokom više od pola vijeka, igrala je u više od 30 ostvarenje među kojima su klasici "Veliki san" i "Ki Largo". 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.