Anabela uzela Gagiju stan!
Anabela Atijas

Povukla sve tužbe

Anabela uzela Gagiju stan!

Pjevačica Anabela Atijas povukla je sve tužbe protiv bivšeg supruga Gagija Đoganija, ali mu je tražila da zauzvrat prepiše svoj stan na njihovu ćerku Lunu. Naime, Anabela je odlučila da Gagiju oprosti sve alimentacije koje nije plaćao, ali je zato tražila stan.

- Anabela je odlučila da povuče ručnu kada su njeni sukobi s bivšim suprugom Gagijem u pitanju i riješila je da mu oprosti sve alimentacije koje nije platio i povuče tužbe protiv njega.

Zauzvrat, on će morati da prepiše stan na Vidikovcu na njihovu stariju ćerku Lunu kako bi se revanširao - otkrio je izvor blizak pjevačici za magazin „Puls“, dok je Gagi potvrdio ovu priču.
- Evo me na putu. Tačno je to što ste čuli. Naravno da ću prepisati stan djetetu. Pa kome ću ako ne mojim ćerkama? Pa za koga ja radim? Za komšiju sigurno ne - rekao je Gagi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.