Muž je prevario sa transvestitom, pa prisilno otišla s njim na odmor!
Kendra Wilkinson

Nerado spakovali kofere

Muž je prevario sa transvestitom, pa prisilno otišla s njim na odmor!

Sunce, more, plaža, talasi… i posebne spavaće sobe! Osam nedjelja nakon što je Playboy zečica Kendra Wilkinson saznala da je muž Hank Baskett prevario sa transvestitom, supružnici su prisilno otišli na zajednički odmor.

U pratnji svog sina i TV ekipe Kendra i Hank otišli su na Kosta Riku, gdje snimaju nove epizode svog rialitija. Iako su angažovali svoje advokate u namjeri da ne odu zajedno na odmor, nerado su spakovali kofere, budući da su unaprijed uzeli novac od TV stanice koja emituje njihov rijaliti, prenosi Tračara.com.

“Hank je otputovao na Kosta Riku samo zato što se ugovorom koji je potpisao obavezao da se pojavi u rijalitiju Kendra on Top”, kaže izvor blizak Baskettu, dodajući da ga starleta u potpunosti ignoriše kada kamere nijesu uključene, te da spavaju u različitim sobama.

Inače, Kendra i Hank roditelji su dvoje djece četvorogodišnjeg Hank IV i tromjesečne Alijah.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.