Kajli Minog: Moj izgled više nije u trendu
Kajli Minog

Druge preuzele tron

Kajli Minog: Moj izgled više nije u trendu

Australijska pjevačica Kajli Minog oduvijek je bila poznata po tituli najljepše guze u šou biznisu. Ipak, zadnjih godina vladaju malo drugačiji trendovi pa su joj tron preuzele ljepotice poput Bijonse, Kim Karadšijan i Niki Minaž.

I sama Kajli osvrnula se na promjenu ukusa i trendova kada je žensko tijelo u pitanju. 

"Mislim da prave guze imaju Niki Minaž i Igi Azelija, a da moja nikako ne može da se svrsta u tu klasu“, rekla je. 

Komentarišući kontroverzni nastup reperke Niki Minaž na dodjeli MTV VMA nagrada Kajli kaže da njeni nastupi na predstojećoj turneji neće biti nimalo slični. 

"Ja zaista ne znam da tverkujem. Više volim da se lagano njišem, ne znam ni kako se zove taj pokret“, zaključila je pjevačica. 

Inače, Kajli je nedavno objavila jednu fotografiju na Instagram s početka devedesetih godina, a mnogi su komentarisali da se ni nakon 20 godina nije mnogo promijenila. 

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.