Andreja Pejić sada želi da postane majka?
Andreja Pejić sa majkom i bakom

Nakon promjene pola

Andreja Pejić sada želi da postane majka?

Androgini model Andreja Pejić prije dva mjeseca promjenila je pol i postala žensko. Njena majka Jadranka poručuje da Pejićeva sada želi da se ostvari kao majka.

“Ta ideja je sada u začetku. S medicinske strane ne znam koliko je to moguće trenutno. Svakako uvijek može da usvoji dijete, jer toliko ima nesrećne djece na svijetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnost jer je Andreja, ne zato što je moje dijete, jedna zaista divna osoba,” ispričala je majka ovog modela i dodala da bi se Andreja rado preselila u Srbiju, ali da se boji reakcija ljudi.

“Mediji korektno pišu o mom djetetu, ali često kad vidim negativne komentare, razmišljam da li je bezbjedno da dođe. Pričala mi je situaciju koju je imala prilikom posete Beogradu za koncert Depeche moda. Veliki broj pripadnika obezbjeđenja je tada bio oko nje. Komentar jednog od njih: “Ne znam da li si muško ili žensko, ali prelijepa si”, sve nas je nasmijao. Često joj i sama kažem: “Dete, ti si toliko lijepa, kao da te nisam ja rodila,” istakla je Jadranka.

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.