Prve fotografije sa vjenčanja Anđeline i Breda
Anđelina Džoli i Bred Pit

Sa ceremonije vjenčanja

Prve fotografije sa vjenčanja Anđeline i Breda

Mnogi su pomislili da neće ni biti fotografija sa vjenčanja godine, međutim Anđelina i Bred su morali da podijele sa svijetom najljepše trenutke. Magazin People je imao ekskluzivu.

Uvijek su govorili da će se vjenčati kada njihova djeca to požele, pa tako i nije iznenađenje što su upravo oni imali veliku ulogu na ceremoniji.

Svako dijete imalo je svoj zadatak. Najstariji sinovi Mekoks (13) i Paks (10) vodili su mamu do oltara, djevojčice Zahara (9) i Vivien (6) posipale su mladence laticama prikupljenim iz bašte, a Šilo (8) i Noks (8) su nosili burme. Djeca su takođe pomogla roditeljima da napišu zavjete, a Paks je napravio i kolač.

bredandjelinavjencanje2

Djeca su dekorisala vjenčanicu koja je bila jednostavna, bijela od satena, sa njihovim crtežima.

Versaćijev najbolji krojač Luiđi Masi sašio je haljinu u koju je ušio crtane radove Anđelininih I Bredovih mezimaca.

“Luiđi mi je kao porodica i ne bih mogla da zamislim da mi bilo ko drugi pravi haljinu”, rekla je mlada.

Anđelina je dodala za magazin "People" da su željeli da dan bude bez paparaca i medija, kao i bez velike buke. Jednostavno, želeli su jedan divan porodični dan sa puno osmjeha i radosti - to su i dobili. 

Intimnoj ceremoniji prisustvovalo je samo 20 članova familije. 

bredandjelinavjencanje

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.