Bila sam do pakla i nazad da bih pronašla svoju sreću
Nikol Kidman

Životna ispovijest Nikol Kidman

Bila sam do pakla i nazad da bih pronašla svoju sreću

Nikol Kidman nedavno je proslavila godišnjicu braka sa Kitom Urbanom koji joj je na godišnjici posvetio i pjesmu.

Upravo zbog tog gesta neke njene prijateljice bile su ljubomorne, međutim Kidman im je objasnila: "Bila sam do pakla i nazad kako bih danas imala ovakvu vezu"!

Neki nagađaju da je, baš zbog te izjave, njen brak sa Tomom ustvari bio izuzetno loš.

"Nakon teškog razvoda od Toma, mislila sam da više nikada neću biti srećna u životu, ali sve se promijenilo kada sam upoznala Kita. Sada za sve probleme u životu mogu da kažem da će proći. Drago mi je da smo se upoznali kasnije u životu. Iako to znači da ne možemo imati šestoro djece, to nije toliko važno", objasnila je Nikol.

Naglasila je i to da je sada porodica važnija od svega. Čak je odbijala uloge kako bi bila uz svoju djecu.

"Možda zvuči staromodno ali više bih voljela da budem domaćica nego glumica, jer boli kada ste odvojeni od porodice", kazala je Kidman.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.