Pogledajte kako izgleda Cecina kuća na Kipru
Ceca

Luksuzno zdanje

Pogledajte kako izgleda Cecina kuća na Kipru

Ražnatovićeva kaže je vilu u Aja Napi odlučila da kupi kada je prije nekoliko godina bila sa djecom na odmoru na Kipru, i tada su joj se mnogo svidjeli mjesto i klima.

Ako vas zanima kako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru, to sada možete da vidite budući da je pjevačica za TV kamere otvorila vrata svog morskog doma.

Ražnatovićeva, koja je ugostila ekipu emisije “Ekskluziv”, kaže je vilu u Aja Napi odlučila da kupi kada je prije nekoliko godina bila sa djecom na odmoru na Kipru, i tada su joj se mnogo svidjeli mjesto i klima. Takođe, ona napominje da turisti najviše fotografišu njenu kuću.

Ceca je nedavno izjavila da više voli da zarađeni novac uloži u opremanje kuća na Kipru i u Beogradu, nego na kupovinu skupih cipela i tašni.

Kako izgleda Cecina vila na Kipru možete pogledati ovdje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.