Beyonce i Kim promjenile standarde ljepote
Pomogle djevojkama sa oblinama da se osjećaju privlačno

Smatra Demi Lovato

Beyonce i Kim promjenile standarde ljepote

Pjevačica Demi Lovato izjavila je da su Kim Kardashian i Beyonce promjenile standarde lepote i tako pomogla djevojkama i ženama koje se ranije nikako nisu uklapale u šablon koji su diktirali mediji.

Demi je nedavno na Instagramu objavila kolaž svojih fotki sa crvenog tepiha, objasnivši da se na njima osjećala loše i nedovoljno mršavo.

“Moj prvi izlazak na crveni tepih bio je poprilično traumatičan. Osjećala sam se jako loše. Iako sam bila mršava, bila sam strašno nesrećna i nezadovoljna”, napisala je Demi koja danas ima sasvim drugačiji stav o svom tijelu.

“Imam obline, ali sam fizički i psihički zdrava. Uzori koji su nam se nametali u medijima dok sam odrastala bili su ekstremno mršavi. Smatram da su žene poput Kim i Beyonce revolucionari naše generacije, koji su u potpunosti promjenili standarde ljepote”, završava svoje izlaganje o ljepoti Demi.

 

(Tracara)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.