Porodica Džoan Rivers će tužiti bolnicu
Džoan Rivers

Komičarka u stanju kome

Porodica Džoan Rivers će tužiti bolnicu

Porodica komičarke Džoan Rivers podnijeće tužbu protiv bolnice, zbog Džoaninog zdravstvenog stanja, kada je poslije operacije glasnih žica upala u komu.

Džoan je tokom operacije prestala da diše, a ljekari strahuju da bi mogla da postane "biljka“ ili da će joj biti potrebna kolica.

Džoan (81) je na aparatima od četvrtka na privatnoj klinici "Upper East Side” u Njujorku, prenosi Daily Mail.

Njena ćerka Melisa (46) objavila je saopštenje i zahvalila se svima na porukama podrške. U saopštenju je i opisala trenutno stanje majke.

"Moja mama bi bila toliko dirnuta vašom podrškom i molitvama koje stižu iz cijelog svijeta. Njeno stanje je i dalje ozbiljno, ali ima najbolji tretman i najbolju moguću njegu. Molim vas da nastavite da mislite na nju kao što mislim i ja i nadam se oporavku", poručila je Melisa.

Ljekari žele da je zadrže na aparatima do vikenda ali postoji zabrinutost da će njen mozak prestati da dobija kiseonik.

Manje od 12 sati prije nego što je prestala da diše komičarka je rekla da je neuništiva i šalila se na račun svoje dugovečnosti.

Rekla je da će umrijeti kada bude imala 100 godina i da će se to desiti pred publikom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.