Bolje da ljulja nego da žulja!
Kim Kardašijan

Kim Kardašijan

Bolje da ljulja nego da žulja!

Iako je najavila kako namjerava da smrša bar 20 kilograma, Kim Kardašijan, i dalje, na veliku radost njenog muža Kanjea Vesta, a i svih ljubitelja malo punijih žena, ponosno pokazuje svoju zaobljenu figuru i raskošne obline!

kim1

Američka starleta je na dodjeli GQ nagrada u Londonu, ponovo bila u centru pažnje, što ne čudi budući da se pojavila u providnoj haljini i ogromnim dekolteom iz kojeg su joj umalo ispale grudi.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.