Soraja povukla tužbu protiv Lukasa!
Soraja

Oprostila mu uvrede

Soraja povukla tužbu protiv Lukasa!

Nakon što je Aca Lukas rekao da je čuo da se Soraja Vučelić bavi prostitucijom, a zatim se i javno izvinio, starleta je odlučila da povuče tužbu protiv njega.

Naime, kako je otkrila za portal “Skandal”, atraktivna crnka odlučila je da oprosti folk zvijezdi jer je objasnio da je njegova izjava izvučena iz konteksta i javno joj uputio izvinjenje.

- Pošto mi se javno izvinio za onu klevetu, ja sam odustala od tužbe, kao što sam i obećala - rekla je starleta.

Podsjećanja radi, u jednom intervjuu, Lukas je izjavio da starlete zarađuju preko kreveta, što je povrijedilo Soraju, koja je angažovala bivšeg Acinog advokata i podnijela tužbu za klevetu. Nakon mjesec dana, pjevač je u jednoj emisiji izjavio da je „navučen“ na pitanje i da je kontekst bio drugačiji, zbog čega je javno uputio izvinjenje Vučelićevoj. Da mu nije teško da prizna kada pogriješi, potvrdio je i u jednom nedjeljniku.
- Ja sam mnogo puta izgovorio „izvini“ i to mi nikada nije bio problem - rekao je tada Vuksanović, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.