Pamela Anderson u izdanju u kakvom je do sada niste vidjeli!
Pamela Anderson

Potpuno drugačija

Pamela Anderson u izdanju u kakvom je do sada niste vidjeli!

Sigurno smo da vam je prva asocijacija na Pamelu Anderson zgodna plavuša sa silikonskim grudima, ponekad previše našminkana i sa vještačkim umecima u kosi. Međutim...

Četrdesetsedmogodišnja zvijezda je ipak riješila da nas sve iznenadi lijepom transformacijom!

pamela1

Naime, popularna plavuša snimila je mini editorijal za magazin "No Tofu", čiju naslovnicu i krasi, stilizovana u fazonu šezdesetih godina prošlog vijeka. Rezultat je zaista nevjerovatan - Pam na fotkama izgleda potpuno nježno, elegantno i sofisiticirano, ne ostavljajući kao po običaju utisak agresivnog seksepila.

pamela2

Pamela je pozirala bez napadne šminke, sa bob frizurom, koja joj odlično pristaje, i zakopčana do grla. Nama se sviđa novo izdanje nekadašnje zvijezde serije "Čuvari plaže"! Kakav je vaš utisak?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.