Anđelina i Bred prodali slike s vjenčanja za dva miliona dolara
Andželina Džoli na naslovnici časopisa People

Dan iz snova

Anđelina i Bred prodali slike s vjenčanja za dva miliona dolara

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit prodali su za dva miliona dolara fotografije sa svog vjenčanja 23. avgusta na jugu Francuske, prenose danas američki mediji.

Glumci su prodali fotografije tabloidima Pipl i Helou, koji su juče na naslovnim strana objavili slike i detalje s vjenčanja, ali nisu naveli da su ih kupili.

Pozivajući se na obaviještene izvore, mediji u SAD prenose da su ta dva lista morala da udruže snage kako bi prikupili traženi novac za ekskluzivne fotografije, vjenčanja održanog daleko od očiju javnosti.

Na vjenčanju je bilo samo dvadesetak zvanica, u dvorcu Miraval u Provansi, gdje holivudski par ima imanje i proizvodi vino "roze". Pit (50) i Džoli (39) su u vezi od 2005. godine i imaju šestoro djece, od kojih troje usvojene, prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.