Ovaj frajer je zaludio sve žene širom svijeta (FOTO)
Dejvid Gandi

Dejvid Gandi

Ovaj frajer je zaludio sve žene širom svijeta (FOTO)

Do skoro su žene širom svijeta uzdisale za Bred Pitom , Džordžom Klunijem i mnogim drugim holivudskim zavodnicima. Onda se pojavio Dejvid Gandi.

dejvid1

On je model, ima svoju liniju donjeg veša i diplomu u marketingu. Da ni ne spominjemo koliko je dobro plaćen! Godišnje leti avionom 85 do 90 puta i požalio se kako tek posljednjih nekoliko godina putuje poslovnom klasom. Sigurni smo da je do sada stvarno patio u ekonomskoj klasi!

dejvid2

Iako je miljenik žena, ima naklonost i muškaraca koji obožavaju njegov način oblačenja i rado ga slijede, prenosi Blic portal.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.