Šaban se vratio ženi!
Šaban i Goca Šaulić

Pjevač voli svoju ženu

Šaban se vratio ženi!

Nakon brojnih glasina da pjevač vara suprugu sa Ivonom Negovanović Cucom (23), poznati bračni par kaže da to nimalo nije uzdrmalo njihov odnos

- Ne, ne, nisam zaljubljen u neku drugu. To su sve same laži - rekao je Šaban Šaulić (63) za „Blic“ kad su ga zatekli na otkrivanju spomenika njegovom kolegi Novici Uroševiću u Požarevcu. On je kasnije i dodao:
- To je budalaština, ispadoh ja Don Žuan u ovim godinama.

Njegova supruga Goca kaže da je cijela priča potekla od mlade djevojke koja bi da uz slavnog pjevača stekne prepoznatljivost. Dodaje da su 39 godina braka slavili u Parizu, potom zajedno bili na ljetovanju u Turskoj, kao i da im je veza kao i uvijek - jaka.

- Ne čitam takvu „literaturu“, ali bombastični naslovi odjekuju u ušima i igraju pred očima. Naš brak nije od juče i budući da gazimo ka jubileju od 40 godina zajedništva jasno je da smo zajedno prošli mnogo lijepog i mnogo ružnog. Šaban i ja nismo samo muž i žena, već najbolji prijatelji, koji su kad su djeca otišla svojim putem ostali upućeni jedno na drugo, prenosi Alo.

ivona

Ivona Negovanović | Foto: M. Jošida

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.