Ovo je najpoželjniji hrvatski glumac koji će u Beogradu imati seks uživo
Stipe Kostanić

Nova predstava

Ovo je najpoželjniji hrvatski glumac koji će u Beogradu imati seks uživo

Jedan od najljepših i najseksepilnijih hrvatskih glumaca - kako ga opisuju pripadnice ljepšeg pola Stipe Kostanić, uskoro će obradovati publiku u Beogradu veoma neobičnom i zanimljivom predstavom koja se zove "Grobnica za Borisa Davidoviča".

Naime, u ovoj predstavi glumci će imati pravi seks na sceni. Pored njega na sceni će se pojaviti Aleksandra Janković i Vladimir Aleksić.

Ipak, glavni akcenat je na ovom atraktivnom mladom glumcu koji je domaćoj javnosti poznat po ulozi u seriji "Zvezdara" ali i po velikom broju spotova u kojima se pojavio.

Ovu predstavu je radio Ivica Buljan po kultnoj knjizi Danila Kiša, a seksa na scebi ima na pretek. I o tome već bruji cio region, a beogradsku premijeru dočekaćemo na Bitefu krajem septembra.

stipe1

Stipe Kostanić u predstavi glumi revolucionara Novskog. U predstavi igraju Aleksandra Janković, Stipe Kostanić, Vladimir Aleksić, Milutin Milošević...

Između ostalog, Stipe je bio i glavni akter u spotu Jelene Karleuše za pjesmu "upravo ostavljena", piše Pulsonline, a prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.