Evo kako će Beyonce proslaviti 33. rođendan
Beyonce

Očekivano

Evo kako će Beyonce proslaviti 33. rođendan

Populanra američka pjevačica Beyonce danas slavi 33. rođendan, kojeg će, kao i uvijek, provesti u društvu porodice.

Hollywood Life prenosi da njen muž, poznati pjevač Jay-Z, planira nešto posebno za svoju "voljenu", "ono što je oduvijek željela, pa možda i malo više...".

Ne zna se na šta se to točno odnosi, poznato je jedino da se radi o putovanju u Evropu, ali krajnja destinacija nije otkrivena.

Iako je proteklih mjeseci bilo šuškanja da je brak poznatog para u krizi, na ovogodišnjim dodjelama MTV-jevih nagrada sve glasine su prekinute kada jer par javno razmijenjivao nježnosti na pozornici, u društvu svoje ćerke.

" Beyonce će rođendan proslaviti u Evropi, u kojoj se uvijek dobro provodi. Njen najdraži način odmora je da isplovi negdje sa jahtom u okeanske ljepote i uživa sa svojim najbližima, tako da je to plan i za ovogodišnju proslavu", otkrio je izvor eskluzivno za Hollywood Life.

Isti izvor je takođe otkrio da se Jay-Z u posljednje vrijeme posebno trudi oko Bijons, te da nastoji da ispuni svaku njenu želju. (portalanalitika.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.