Preminula glumica Džoan Rivers
Džoan Rivers

U 81. godini života

Preminula glumica Džoan Rivers

Glumica i komičarka Džoan Rivers preminula je juče u 81. godini života.

Rivers je upala u komu usled komplikacija zbog operacije glasnih žica prije tri dana, a ljekari su je održavali u životu uz pomoć aparata.

Džoan (81) je na aparatima bila od prošlog četvrtka na privatnoj klinici „Upper East Side” u Njujorku, prenosi Dejli mejl. 

Njena ćerka Melisa (46) objavila je saopštenje u nedelju i zahvalila se svima na porukama podrške. U saopštenju je i opisala trenutno stanje majke.

Moja mama bi bila toliko dirnuta vašom podrškom i molitvama koje stižu iz celog svijeta. Njeno stanje je i dalje ozbiljno, ali ima najbolji tretman i najbolju moguću njegu. Molim vas da nastavite da mislite na nju kao što mislim i ja i nadam se oporavku – poručila je tada Melisa.

Manje od 12 sati prije nego što je prestala da diše komičarka je rekla da je obično neuništiva i šalila se na račun svoje dugovječnosti. Rekla je da će umrjieti kad bude imala 100 godina i da će se to desiti pred publikom. 

Rivers (81) je bila ćerka ruskih emigranata koja se proslavila sredinom šezdesetih godina prošlog vijeka u šouu Džonija Karsona "The tonight show" i publika je pamti uvijek spremnu za šalu, naročito na račun poznatih ličnosti, ali i sebe same.

O životu komičarke se mnogo pisalo u svjetskim kao i domaćim medijima.  Osim o njenom delu, pisalo se dosta i o navodnoj zavosnosti od estetskih zahvata.

Navodno je čak 743 puta “išla pod nož” kako bi popravljala svoj izgled. Riversova je među prvima u Holivudu priznala da je više puta radila estetske zahvate na licu i tijelu, a njena ćerka Melisa izrazila je zabrinutost zbog njene opsesije plastičnom hirurgijom.

"Preko trnja do zvezda": tako je izgledao put uspjeha poznate komičarke. Džoan je bila ćerka ruskih emigranata, često se selila tokom djetinjstva, a smrt starije sestre Barbare prošle godine, na glumicu je ostavila veliki trag. Dok nije dostigla slavu, bavila se raznim poslovima. Bila je turistički vodič, lektor, pisac, modni konsultant...Tokom ovog perioda, njen agent savjetovao ju je da ime Džoan Aleksandra Molinski promeni u Džoan Rivers smatravši da je to mnogo bolje za njenu karijeru.

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.